Jolanda's kaartjes

Over mij

Mijn foto
In 2009 ben ik begonnen met het maken van kaarten.... Ik vind het inkleuren van stempelafdrukjes met Copics, Spectrum Noir Markers, Distress Ink of PrismaPotloden erg leuk om te doen. Verder mag ik meewerken aan het Hobbyjournaal en de Hobbyzine, waar ik weer met heel andere technieken aan de gang mag gaan. Ook mag ik een bijdrage leveren aan het blog van Hobbyjournaal. Ook mijn DT-werk voor Kreatrends is erg leuk om te doen... Naast mijn baan bij een ingenieursbureau voor 3,5 dagen is mijn week dan ook gevuld met het zorgen voor mijn gezin en het uitoefenen van de leukste hobby die er is, namelijk kaarten maken.

woensdag 10 augustus 2011

Kadootje

Zondag is mijn tante jarig en aangezien mijn moeder de deur niet uitkan vroeg je mij of ik een doosje chocolade wilde kopen, maarja zomaar ingepakt geven? Nee, daar houden we niet van, dus even een mooie wikkel gemaakt, zodat het wat leuker geeft, dit is het eindresultaat geworden.

1 opmerking:

Jolita zei

Hoi Jolanda,

ben een paar weken op vakantie geweest dus had een aantal van je laatste kaarten nog niet gezien. Wat zijn ze leuk joh! Wat heerlijk dat je de tijd vindt om te freubelen in de zomer. Hier ligt het zo een beetje stil op het moment. Met de kids 2 maanden thuis komt het er niet van om er rustig voor te gaan zitten. Ach, dat is dan al iets om naar uit te kijken richting september :-).

Groetjes, Jolita