Jolanda's kaartjes

Over mij

Mijn foto
In 2009 ben ik begonnen met het maken van kaarten.... Ik vind het inkleuren van stempelafdrukjes met Copics, Spectrum Noir Markers, Distress Ink of PrismaPotloden erg leuk om te doen. Verder mag ik meewerken aan het Hobbyjournaal en de Hobbyzine, waar ik weer met heel andere technieken aan de gang mag gaan. Ook mag ik een bijdrage leveren aan het blog van Hobbyjournaal. Ook mijn DT-werk voor Kreatrends is erg leuk om te doen... Naast mijn baan bij een ingenieursbureau voor 3,5 dagen is mijn week dan ook gevuld met het zorgen voor mijn gezin en het uitoefenen van de leukste hobby die er is, namelijk kaarten maken.

dinsdag 4 januari 2011

Theedoosje

Zo het nieuwe jaar is weer van start gegaan. Hier inmiddels alle kerstspullen opgeruimd alleen de kaarten hangen nog. Een genot om elke dag nog naar te kijken.

Afgelopen dagen toch nog druk geweest maar ook wel tijd gevonden om de freubelen. Dit is het eindresultaat. Een theedoosje in warme rode kleuren. Het magnoliaatje was super om te kleren, wat een leuke stempel toch.Gelijk wat theezakjes erin en wat chocolaatjes, en klaar om weg te geven.

1 opmerking:

Tessa Tegendraads zei

Wat is ie leuk he dat theezakjes doosje. Ikheb hem al op verschillende blogs voorbij zien komen, maar ook jouw versie is weer om van te smullen!! Hij staat ook zeker op mijn to-do-list! Ik heb je blog verder bekeken en je maakt allemaal super leuke dingen!! Ik kom zeker vaker een kijkje nemen!

xx Tessa