Jolanda's kaartjes

Over mij

Mijn foto
In 2009 ben ik begonnen met het maken van kaarten.... Ik vind het inkleuren van stempelafdrukjes met Copics, Spectrum Noir Markers, Distress Ink of PrismaPotloden erg leuk om te doen. Verder mag ik meewerken aan het Hobbyjournaal en de Hobbyzine, waar ik weer met heel andere technieken aan de gang mag gaan. Ook mag ik een bijdrage leveren aan het blog van Hobbyjournaal. Ook mijn DT-werk voor Kreatrends is erg leuk om te doen... Naast mijn baan bij een ingenieursbureau voor 3,5 dagen is mijn week dan ook gevuld met het zorgen voor mijn gezin en het uitoefenen van de leukste hobby die er is, namelijk kaarten maken.

dinsdag 1 februari 2011

Condoleancekaartjes gemaaktEr kwam via clubs een naar bericht van een moeder van een van de leden die is overleden. Ik moest dus wel een condoleancekaartje maken. Ik vind dit erg moeilijk, maar ik heb nu wel prachtig papier voor dit soort kaartjes, het is van K-Company. Het ging zo goed dat ik maar gelijk een tweede heb gemaakt.

1 opmerking:

Corrie zei

Hoi Jolanda,
Ik blijf het ook altijd een moeilijk thema vinden om kaartjes voor te maken, maar jij hebt er twee hele stijlvolle kaarten van gemaakt.
Groetjes Corrie