Jolanda's kaartjes

Over mij

Mijn foto
In 2009 ben ik begonnen met het maken van kaarten.... Ik vind het inkleuren van stempelafdrukjes met Copics, Spectrum Noir Markers, Distress Ink of PrismaPotloden erg leuk om te doen. Verder mag ik meewerken aan het Hobbyjournaal en de Hobbyzine, waar ik weer met heel andere technieken aan de gang mag gaan. Ook mag ik een bijdrage leveren aan het blog van Hobbyjournaal. Ook mijn DT-werk voor Kreatrends is erg leuk om te doen... Naast mijn baan bij een ingenieursbureau voor 3,5 dagen is mijn week dan ook gevuld met het zorgen voor mijn gezin en het uitoefenen van de leukste hobby die er is, namelijk kaarten maken.

dinsdag 19 april 2011

Kerstkaart gemaaktik doe mee met een aantal lijsten om kerstkaarten het hele jaar door te blijven maken, merk wel dat ik met het mooie weer heel veel moeite heb om aan de kerstkaart te gaan, maar ben wel blij dat ik hier aan meedoen, want zo heb ik voor de kerst al 48 kaarten klaar, dat scheelt een hoop gestress aan het eind van het jaar, hihi.

3 opmerkingen:

Miranda Slagboom-de Groot zei

je kaartje is heel mooi. het werkt wel om aan zo'n lijst mee te doen he? ik doe het ook. moet ze voor deze maand nog maken.
groetjes miranda

Corrie zei

Wat een leuke kaart Jolanda!
Groetjes Corrie

Jitske zei

Hoi Jolanda,
Wat leuk dat ik je blog gevonden heb , ben gelijk volger geworden,kan ik je leuke kaartjes blijven volgen,
Groetjes Jitske