Jolanda's kaartjes

Over mij

Mijn foto
In 2009 ben ik begonnen met het maken van kaarten en van daaruit verschillende creatieve hobby's ontdekt. Haken, breien, kaarten maken en sinds kort ook het maken van plannerpagina's. Kortom, tijd te kort en idee├źn genoeg om mijn vrije tijd te vullen.

woensdag 18 mei 2011

DT Call Krea "Teja"

Op het blog van Krea "Teja" was een oproep om kaartjes het maken die passen bij hun DT team, omdat ik hier wel deel van zou willen uitmaken, ga ik mee doen met dit kaartje.
Papier is van Maja Design, Carpe Diem, super mooi en prachtig om te verwerken
Stempeltje is van Magnolia, ingekleurd met Aquamarkers
jas: Storm Blue
huid: Deco Peach en blosjes: Rose Blush
haar: Mahogany
schoenen: Golden Brown
veters: Black
bloempost: Twilight Blue
bloemen: Flamingo Pink
Bloemen en takjes: Stans Crealies.

Ik hoop een kans te maken en wacht het rustig af. Op 29 mei worden de nieuwe DT leden bekend gemaakt, wie weet ............

Er kwam nog een verzoek van Krea Teja, je moet aangeven waarom jij dit kaartje nu vind passen bij het team. Daar moest ik dus wel even over nadenken, volgens mij stuur je een kaartje zonder er speciaal bij na te denken waarom, maar nu moet ik het wel vermelden.
Ik vind mijn kaartje bij het DT passen omdat het een rustig kaartje is en er niet te veel tierelantijntjes op zitten, ik houd van puur en niet te druk, en volgens mij is Krea Teja ook heel puur en vrij rustig. Ze staan voor hun produkten net zo als ik sta voor mijn kaartjes, daardoor denk ik dat ik prima voor het DT zou kunnen werken.

3 opmerkingen:

Jolita zei

Spannend!! Maar het is een erg leuk kaartje dus ik denk dat je een goede kans maakt hoor. Succes!!

Groetjes,
Jolita

Eef zei

Wat een mooi kaartje zeg,ik wens je er heel veel succes mee meid!

Liefs Eef xXx

Thea zei

Hoi Jolanda, prachtig kaartje en idd dit soort kaartjes past wel bij ons...mooi ingekleurd hoor!! leuk dat je mee doet aan ons DT-Call.

Groetjes Thea