Jolanda's kaartjes

Over mij

Mijn foto
In 2009 ben ik begonnen met het maken van kaarten.... Ik vind het inkleuren van stempelafdrukjes met Copics, Spectrum Noir Markers, Distress Ink of PrismaPotloden erg leuk om te doen. Verder mag ik meewerken aan het Hobbyjournaal en de Hobbyzine, waar ik weer met heel andere technieken aan de gang mag gaan. Ook mag ik een bijdrage leveren aan het blog van Hobbyjournaal. Ook mijn DT-werk voor Kreatrends is erg leuk om te doen... Naast mijn baan bij een ingenieursbureau voor 3,5 dagen is mijn week dan ook gevuld met het zorgen voor mijn gezin en het uitoefenen van de leukste hobby die er is, namelijk kaarten maken.

zaterdag 9 juli 2011

Groene verjaardagskaart

Heb heerlijk een kaartje zitten maken, tegenwoordig duurt het allemaal wat langer om een kaart te maken omdat ik nu veel meer tijd neem voor het inkleuren van mijn stempel dus de produktie is iets gezakt. Maar het resultaat mag er zijn volgens mij.

6 opmerkingen:

Jolita zei

Het resultaat mag er zeker zijn! Mooi papier, lief stempeltje en super gekleurd. Ik vind hem (of beter gezegd haar) prachtig.

Groetjes, Jolita

Angela zei

Het gaat niet om kwantiteit maar om kwaliteit *lol*... nou die is érg hoog!!!! Schitterende kaart Jolanda; klasse ingekleurd!!!
grt Angela

Corrie zei

Hoi Jolanda
wauwwie wat een schitterend kaartje weer joh
Groetjes Corrie

Gretha zei

Hey, het gaat je goed af zeg met het kleuren.
Prachtige kaart heb je gemaakt.
Groetjes Gretha

Scrappingann zei

Knap van je, het kleuren, ik heb het een keer geprobeerd op een workshop, maar ik krijg het niet zo mooi voor elkaar, dus ik hou het op scrapbookIk kwam jou tegen op de blog van Angelique en nieuwsgierig als ik ben, dacht ik daar ga ik eens kijken, je hebt een mooie blog en ik ben ook volger geworden en hoop op een tegen bezoek.
Groetjes van Anjs /Scrappingann LO maken.

Scrappingann zei

Sorry, ik bedoel Anja