Jolanda's kaartjes

Over mij

Mijn foto
In 2009 ben ik begonnen met het maken van kaarten.... Ik vind het inkleuren van stempelafdrukjes met Copics, Spectrum Noir Markers, Distress Ink of PrismaPotloden erg leuk om te doen. Verder mag ik meewerken aan het Hobbyjournaal en de Hobbyzine, waar ik weer met heel andere technieken aan de gang mag gaan. Ook mag ik een bijdrage leveren aan het blog van Hobbyjournaal. Ook mijn DT-werk voor Kreatrends is erg leuk om te doen... Naast mijn baan bij een ingenieursbureau voor 3,5 dagen is mijn week dan ook gevuld met het zorgen voor mijn gezin en het uitoefenen van de leukste hobby die er is, namelijk kaarten maken.

vrijdag 23 september 2011

Kaartje voor een van mijn beste vriendinnen

Ik heb haar leren kennen op een clubdag en we kunnen super goed met elkaar overweg, zo'n lieve meid. Ik ben pas een dagje bij haar geweest en het was super gezellig, een grandioze dag gehad,en naar aanleiding van die dag heb ik dit kaartje voor haar gemaakt. De volgende afspraak staat alweer gepland, ik heb er nu al zin in!!!

3 opmerkingen:

Jolita zei

Ze zijn supeleuk Jolanda, je nieuwe kaarten. Schattig hè, Teddy Bo, ga vandaag naar het hobbysalon in Mechelen, kijken of ik er ook één kan kopen :-).

Groetjes, Jolita

Corrie zei

Wat een mooi kaartje Jolanda
Fijn weekend
Groetjes Corrie

Miranda Slagboom-de Groot zei

Heel erg leuk
Groetjes Miranda