Jolanda's kaartjes

Over mij

Mijn foto
In 2009 ben ik begonnen met het maken van kaarten.... Ik vind het inkleuren van stempelafdrukjes met Copics, Spectrum Noir Markers, Distress Ink of PrismaPotloden erg leuk om te doen. Verder mag ik meewerken aan het Hobbyjournaal en de Hobbyzine, waar ik weer met heel andere technieken aan de gang mag gaan. Ook mag ik een bijdrage leveren aan het blog van Hobbyjournaal. Ook mijn DT-werk voor Kreatrends is erg leuk om te doen... Naast mijn baan bij een ingenieursbureau voor 3,5 dagen is mijn week dan ook gevuld met het zorgen voor mijn gezin en het uitoefenen van de leukste hobby die er is, namelijk kaarten maken.

woensdag 16 november 2011

Minder tijd voor hobby

Meiden, een kort bericht waarom ik geen nieuwe kaarten meer plaats. Afgelopen weekend is mijn moeder opgenomen in het ziekenhuis met een bacteriele infectie (streptokokken), deze bacterie zit in haar gewrichten en wat nog vervelender is ook op haar hartklep.
Ze ligt op IC en wordt goed in de gaten gehouden, maar het is een hartnekkige bacterie en de antibiotica werkt maar heel heel langzaam den zoals we nu gehoord hebben kan het wel zeker 6 weken ziekenhuis worden, dus zoals jullie begrijpen staat mijn hobby op een laag pitje.
Ik hoop dat ik binnenkort goed nieuws te melden heb, maar tot die tijd zijn wij zeer veel in het ziekenhuis. Nu weten jullie waar ik uithang en waarom ik er niet veel ben. Hoop gauw weer in hobbyland te zijn.

5 opmerkingen:

Jolita zei

Oeioei, dat is niet best Jolanda.
Heel veel, en snelle beterschap voor je moeder en sterkte voor jou!

Jolita

Sandra's Kaarten zei

Sterkte Jolanda, ik hoop dat het snel weer beter gaat met je moeder!
Groetjes Sandra.

Unknown zei

Wat vervelend voor je moeder en voor jou dus nu extra druk. sterkte hiermee en je moeder een spoedig herstel

Groetjes Scrapfanaat Peter

Corrie zei

Heel veel sterkte toegewenst Jolanda
en Beterschap voor je moeder.
Liefs Corrie

Marianne zei

Hoi Jolanda, hopelijk gaat het nu elke dag een stukje beter met je moeder.

Groetjes Marianne