Jolanda's kaartjes

Over mij

Mijn foto
In 2009 ben ik begonnen met het maken van kaarten.... Ik vind het inkleuren van stempelafdrukjes met Copics, Spectrum Noir Markers, Distress Ink of PrismaPotloden erg leuk om te doen. Verder mag ik meewerken aan het Hobbyjournaal en de Hobbyzine, waar ik weer met heel andere technieken aan de gang mag gaan. Ook mag ik een bijdrage leveren aan het blog van Hobbyjournaal. Ook mijn DT-werk voor Kreatrends is erg leuk om te doen... Naast mijn baan bij een ingenieursbureau voor 3,5 dagen is mijn week dan ook gevuld met het zorgen voor mijn gezin en het uitoefenen van de leukste hobby die er is, namelijk kaarten maken.

maandag 2 januari 2012

Verjaardagskaart met copics gekleurd

Wat is dat leuk, met copics kleuren, hier een verjaardagskaart die ik heb gemaakt. Zoals jullie zien moet ik nog veel oefenen, haha en nog veel kleuren bijkopen, whaa maar ja goed sparen dan komen we er wel.

4 opmerkingen:

Miranda Slagboom-de Groot zei

een heel leuk kaartje.
groetjes miranda

Jolita zei

Leuke kaart Jolanda.
Hihi, dus je hebt er een nieuwe verslaving bij, met je copics. Leuk hè. Ik heb een paar weken geleden weer een grote doos extra kleuren en navullingen besteld. Eigenlijk heb ik er nu best veel maar héééél gek, ik kom toch nog een paar kleurtjes tekort, lol.
Ik koop ze altijd bij ZC77. Goed van prijs en een supersnelle service.

Liefs, Jolita

Corrie zei

wat een super leuk kaartje Jolanda
Groetjes Corrie

Riet zei

Wat een prachtig kaartje Jolanda.

Liefs Riet.