Jolanda's kaartjes

Over mij

Mijn foto
In 2009 ben ik begonnen met het maken van kaarten.... Ik vind het inkleuren van stempelafdrukjes met Copics, Spectrum Noir Markers, Distress Ink of PrismaPotloden erg leuk om te doen. Verder mag ik meewerken aan het Hobbyjournaal en de Hobbyzine, waar ik weer met heel andere technieken aan de gang mag gaan. Ook mag ik een bijdrage leveren aan het blog van Hobbyjournaal. Ook mijn DT-werk voor Kreatrends is erg leuk om te doen... Naast mijn baan bij een ingenieursbureau voor 3,5 dagen is mijn week dan ook gevuld met het zorgen voor mijn gezin en het uitoefenen van de leukste hobby die er is, namelijk kaarten maken.

woensdag 29 februari 2012

Challange Hobbyvision

Op het blog van Hobbyvision zijn ze begonnen met challanges, de eerste challenge was "maak een boekkaart". Op het blog staat een duidelijk beschrijving. Dus ook maar geprobeert een boekkaart te maken en zo doe ik dus gelijk mee aan de challenge van Hobbyvision.
Dit is het resultaat geworden. Heb hem gemaakt voor mijn schoonzus die binnenkort jarig is.

5 opmerkingen:

Jolita zei

Wat is ie leuk!!! Super gelukt hoor. Het is even een klusje zo'n boekkaart maar het resultaat is altijd super.

Groetjes, Jolita

Marga zei

Leuk dat je meedoet met de Hobbyvision challenge jolanda, hihi maar wij vinden het ook wel leuk om de binnenkant te zien :)

Groetjes Marga

Liefs Ineke zei

Mooi gedaan, dank je wel voor het meedoen met onze challenge bij Hobbyvision. Ik sluit me bij Marga aan hoor. Ik ben ook benieuwd naar de binnenkant.

Gr. Ineke

Jolanda zei

voor dat er meerderen vragen naar de binnenkant, deze staat in het volgende topic, dus even een klein beetje naar beneden scrollen
Dank u

Caroline zei

Hoi Jolanda,
Wauwww ...... prachtige boekkaart heb je gemaakt. En je papier is ook erg mooi! Supers gekleurde Magnoliaatjes en de binnenkant ook mooi afgewerkt. Bedankt voor het meedoen met de challenge bij HobbyVision en veel succes. Groetjes, Caroline