Jolanda's kaartjes

Over mij

Mijn foto
In 2009 ben ik begonnen met het maken van kaarten en van daaruit verschillende creatieve hobby's ontdekt. Haken, breien, kaarten maken en sinds kort ook het maken van plannerpagina's. Kortom, tijd te kort en idee├źn genoeg om mijn vrije tijd te vullen.

woensdag 29 februari 2012

Challange Hobbyvision

Op het blog van Hobbyvision zijn ze begonnen met challanges, de eerste challenge was "maak een boekkaart". Op het blog staat een duidelijk beschrijving. Dus ook maar geprobeert een boekkaart te maken en zo doe ik dus gelijk mee aan de challenge van Hobbyvision.
Dit is het resultaat geworden. Heb hem gemaakt voor mijn schoonzus die binnenkort jarig is.

5 opmerkingen:

Jolita zei

Wat is ie leuk!!! Super gelukt hoor. Het is even een klusje zo'n boekkaart maar het resultaat is altijd super.

Groetjes, Jolita

Marga zei

Leuk dat je meedoet met de Hobbyvision challenge jolanda, hihi maar wij vinden het ook wel leuk om de binnenkant te zien :)

Groetjes Marga

Liefs Ineke zei

Mooi gedaan, dank je wel voor het meedoen met onze challenge bij Hobbyvision. Ik sluit me bij Marga aan hoor. Ik ben ook benieuwd naar de binnenkant.

Gr. Ineke

Jolanda zei

voor dat er meerderen vragen naar de binnenkant, deze staat in het volgende topic, dus even een klein beetje naar beneden scrollen
Dank u

Caroline zei

Hoi Jolanda,
Wauwww ...... prachtige boekkaart heb je gemaakt. En je papier is ook erg mooi! Supers gekleurde Magnoliaatjes en de binnenkant ook mooi afgewerkt. Bedankt voor het meedoen met de challenge bij HobbyVision en veel succes. Groetjes, Caroline