Jolanda's kaartjes

Over mij

Mijn foto
In 2009 ben ik begonnen met het maken van kaarten.... Ik vind het inkleuren van stempelafdrukjes met Copics, Spectrum Noir Markers, Distress Ink of PrismaPotloden erg leuk om te doen. Verder mag ik meewerken aan het Hobbyjournaal en de Hobbyzine, waar ik weer met heel andere technieken aan de gang mag gaan. Ook mag ik een bijdrage leveren aan het blog van Hobbyjournaal. Ook mijn DT-werk voor Kreatrends is erg leuk om te doen... Naast mijn baan bij een ingenieursbureau voor 3,5 dagen is mijn week dan ook gevuld met het zorgen voor mijn gezin en het uitoefenen van de leukste hobby die er is, namelijk kaarten maken.

zondag 18 maart 2012

Vandaag

 Vandaag heerlijk aan de freubel geweest, stempeltje ingekleurd met copics. Papier is van Authentic, heerlijk papier om mee te werken. Heb er van genoten om deze kaart te maken. Dames die een reactie op mijn andere kaarten hebben achergelaten, super hoor!! Zo leuk om te lezen wat jullie er van vinden

Mijn stempelafdrukje gekleurd met copics zoals gezegd. Hieronder het afdrukje vergroot en met de kleurnummers erbij vermeld.

3 opmerkingen:

Marga50 zei

Deze is ook heel mooi gekleurd en gemaakt. Groetjes Marga.

marion zei

Schitterend kaartje Jolanda. Liefs, Marion

Jolita zei

Wat een superleuke kaart Jolanda :-).
Ze staat hier te pronken op de kast. Dank je wel!!!