Jolanda's kaartjes

Over mij

Mijn foto
In 2009 ben ik begonnen met het maken van kaarten.... Ik vind het inkleuren van stempelafdrukjes met Copics, Spectrum Noir Markers, Distress Ink of PrismaPotloden erg leuk om te doen. Verder mag ik meewerken aan het Hobbyjournaal en de Hobbyzine, waar ik weer met heel andere technieken aan de gang mag gaan. Ook mag ik een bijdrage leveren aan het blog van Hobbyjournaal. Ook mijn DT-werk voor Kreatrends is erg leuk om te doen... Naast mijn baan bij een ingenieursbureau voor 3,5 dagen is mijn week dan ook gevuld met het zorgen voor mijn gezin en het uitoefenen van de leukste hobby die er is, namelijk kaarten maken.

zondag 29 april 2012

Challenge #25 CCWS

Weer een nieuwe challenges bij CCWS, #25, dit is mijn deelname. Een schets die heel erg leuk was om te maken. Gekleurd met copics en het papier is kerst van Maja Design.

6 opmerkingen:

marion zei

Wauw wat een superleuk kaartje. Liefs, Marion

nicolet zei

Schitterend kaartje Jolanda! Leuk dat je weer meedoet aan de challenge van CCWS.
Groetjes nicolet

Renata zei

Ontzettend leuk kaartje Jolanda, die sneeuwpop blijft toch helemaal super. Ook vind ik dat je ontzettend leuke kleuren hebt gebruikt. Bedankt dat je meedoet met de challenge bij Christmas Challenge {with sketches}.

Unknown zei

Mooie kaart! Ik blijf een zwak hebben voor Snoowy, maar helaas mag ik hem nog niet in mijn bezit hebben...
Bedankt voor je deelname bij CCWS!
Groetjes Marijke

Carol zei

This is adorable Jolanda. Thanks for joining us at CCWS this time. Carol DT x

Claire zei

Fab card, such beautiful colours. Thanks for joining us at CCWS this time
Claire xx