Jolanda's kaartjes

Over mij

Mijn foto
In 2009 ben ik begonnen met het maken van kaarten.... Ik vind het inkleuren van stempelafdrukjes met Copics, Spectrum Noir Markers, Distress Ink of PrismaPotloden erg leuk om te doen. Verder mag ik meewerken aan het Hobbyjournaal en de Hobbyzine, waar ik weer met heel andere technieken aan de gang mag gaan. Ook mag ik een bijdrage leveren aan het blog van Hobbyjournaal. Ook mijn DT-werk voor Kreatrends is erg leuk om te doen... Naast mijn baan bij een ingenieursbureau voor 3,5 dagen is mijn week dan ook gevuld met het zorgen voor mijn gezin en het uitoefenen van de leukste hobby die er is, namelijk kaarten maken.

zaterdag 26 februari 2011

Tasje gemaakt

Dit tasje afgelopen week gemaakt toen ik bij Bep ben wezen freubelen, een heel eenvoudig patroontje, maar zo leuk om te doen. Ik ga er bloembolletjes in doen en dan als kadootje weggeven. Je kunt er natuurlijk van alles in doen, paaseites of zo. Vandaar dat het fijn is om zo'n makkelijk patroontje kunt gebruiken

2 opmerkingen:

Kirsty Vittetoe zei

Pretty and cute all in one, thanks for sharing!

hey, I have a giveaway here, please come join in the fun!
http://pixiedustpaperie.blogspot.com/2011/02/march-kit-preview-day.html

Unknown zei

Halo Jolanda, leuk z'n tasje met bloembolletjes is leuk om te krijgen, mooi gemaakt. en nog vele veilige kilometers gewenst met je nieuwe auto, leuke kleur heb je gekozen.

Groetjes Scrapfanaat Peter