Jolanda's kaartjes

Over mij

Mijn foto
In 2009 ben ik begonnen met het maken van kaarten.... Ik vind het inkleuren van stempelafdrukjes met Copics, Spectrum Noir Markers, Distress Ink of PrismaPotloden erg leuk om te doen. Verder mag ik meewerken aan het Hobbyjournaal en de Hobbyzine, waar ik weer met heel andere technieken aan de gang mag gaan. Ook mag ik een bijdrage leveren aan het blog van Hobbyjournaal. Ook mijn DT-werk voor Kreatrends is erg leuk om te doen... Naast mijn baan bij een ingenieursbureau voor 3,5 dagen is mijn week dan ook gevuld met het zorgen voor mijn gezin en het uitoefenen van de leukste hobby die er is, namelijk kaarten maken.

woensdag 9 november 2011

Verjaardagskaart

Een verjaardagskaart gemaakt voor de verjaardagslijst waar ik aan mee doe. Gekleurd met distress, het gaat zo lekker de laatste tijd, en daar blijkt maar uit, oefenen oefenen en nog eens oefenen. Maar het is zo heerlijk ontspannend, zo lekker na een dagje werken. Dus morgenavond na het eten weer lekker na mijn werkplekje.

Vanavond weer bezig geweest met een aantal kerstkaarten, maar dat zijn speciale voor mijn clubvriendinen, en aangezien die ook bloggen is het niet mogelijk om ze hier te plaatsen, whaa maar ik ben er wel trots op, dus jullie moeten wachten tot na de kerst, whaa.

5 opmerkingen:

Janneke zei

Wat een beauty Jolan, echt zo gaaf ingekleurd ;o)
Enne een van mijn favoriete stempeltjes ...

Liefs, Janneke XO

Jolita zei

Prachtige kaart Jolanda! Het kleuren gaat je super af, mooie lichtinval.

Groetjes, Jolita

Miranda Slagboom-de Groot zei

Wat een mooi kaartje.
Tot zaterdag.
Groetjes Miranda

Corrie zei

Prachtig kaartje Jolanda
en wat een mooi kleurwerk!!!
Groetjes Corrie

Lotte zei

Dit is weer een super gaaf kaartje Jolanda!
Liefs
Lotte