Jolanda's kaartjes

Over mij

Mijn foto
In 2009 ben ik begonnen met het maken van kaarten en van daaruit verschillende creatieve hobby's ontdekt. Haken, breien, kaarten maken en sinds kort ook het maken van plannerpagina's. Kortom, tijd te kort en ideeën genoeg om mijn vrije tijd te vullen.

zondag 20 mei 2012

De dag van gisteren bij Wenda

Wat een super dag heb ik gisteren gehad met de andere meiden bij Wenda. Zo veel geleerd, gekeken, gedaan en ook gelachen.
Nadat we allemaal aangekomen waren eerst even een praatje en een kopje koffie, gezet door Rob (de vriend/man van Wenda) met een heerlijk plakje cake van Mariken, en daarna, hupsakee de kleurenspullen op tafel en we gaan beginnen. Wenda liet eerst zien hoe zij de diepte aanbrengt in kleding en plooien, pfff, zo mooi maar voor ons zoo moeilijk, dit was het eerste gedeelte. We zijn allemaal tot de conclusie gekomen dat we moeten oefenen oefenen en nog een oefenen, maar zo mooi hoe het dan wordt. Na een lekkere lunch begonnen we met onderdeel twee. Het kleuren van haren, en ooooooo wat kan ze dat goed zeg, wauw. Eerst goed gekeken en daarna zelf aan de slag, maar oei wat moeilijk!!! Een dit betekent ook weer oefenen oefenen oefenen, whaa en zeker ook afdrukjes weggooien, want het lukt niet allemaal in een keer.Hierboven mijn voorbeeld van gisterenmiddag. Zoo leuk om te doen en wat hebben we toch echt heel veel geleerd. De belangrijkste tip die we meegekregen hebben is "thinking out-side the box" of terwijl, probeer eens op een andere manier kleuren te combineren en geen standaard kleurencomb's te zoeken. Dus daar gaan we thuis mee aan het werk! Na deze dag zijn we nog met z'n alleen naar Doe@Ding geweest om daar nog even lekker te shoppen, zo lief van Marloes dat ze even wat langer open is gebleven voor ons, super!
Daarna ging iedereen weer richting eigen huis, maar wat hebben we veel opgestoken en geleerd. Het was  een superdag! Met dank aan Wenda, het was een leerzame dag.
En natuurlijk ook de andere meiden, Arjetta, Samentha en Mariken. Wat hebben we een gezellig dag gehad met z'n allen. Super bedankt meiden.

Oja, ik had mijn fototoestel bij me maar ben door alle leerzamen momenten vergeten foto's te maken, sorry meiden! Wenda had haar fototoestel ook op stand-by maar ook vergeten, hieraan kun je wel zien hoe druk we zijn geweest he!!!

7 opmerkingen:

Miranda Slagboom-de Groot zei

Dat ziet er al heel mooi uit.
Groetjes Miranda

Corrie zei

Wauwww dat ziet er super uit Jolanda
heel veel kleurplezier toe gewenst

Groetjes Corrie

marion zei

Zo'n dagje heeft iedereen toch nodig ? Heerlijk dat het zo leuk was, schitterend kleursel. Liefs, Marion

Amanda zei

Wat een leuk verslagje van een fijne knutseldag.

liefs Amanda

Samantha zei

Hihi het was zeker een super dag Jolanda :))) enne... zeg nou zelf.... dat ziet er toch geweldig uit wat je gisteren gedaan hebt!
Groetjes Samantha

Jolita zei

Wat een prachtig kleurvoorbeeld Jolanda! Leuk dat het zo'n geslaagde dag was. En nu maar kleuren, kleuren, kleuren hè :-)
Groetjes, Jolita

Wenda zei

Ben blij dat je het zo naar je zin hebt gehad en er van geleerd heb daar heb ik het voor gedaan. Ook ik heb een super dag gehad met jullie.

Liefs Wenda