Jolanda's kaartjes

Over mij

Mijn foto
In 2009 ben ik begonnen met het maken van kaarten.... Ik vind het inkleuren van stempelafdrukjes met Copics, Spectrum Noir Markers, Distress Ink of PrismaPotloden erg leuk om te doen. Verder mag ik meewerken aan het Hobbyjournaal en de Hobbyzine, waar ik weer met heel andere technieken aan de gang mag gaan. Ook mag ik een bijdrage leveren aan het blog van Hobbyjournaal. Ook mijn DT-werk voor Kreatrends is erg leuk om te doen... Naast mijn baan bij een ingenieursbureau voor 3,5 dagen is mijn week dan ook gevuld met het zorgen voor mijn gezin en het uitoefenen van de leukste hobby die er is, namelijk kaarten maken.

zondag 6 mei 2012

Wedstrijdkaartje Crazy Meiden

Een nieuwe maand, nieuwe wedstrijden op clubs. De wedstrijd bij de Crazy Meiden is weer een schets gemaakt door Helma. Ik ben er weer mee aan de slag geweest, heerlijk zitten kleuren met mijn copics. Dit is het eindresultaat geworden.

6 opmerkingen:

Marga50 zei

Hoi Jolanda wat een mooie kaart en een leuke swirl heb je gebruikt. Groetjes Marga.

marion zei

Kei en keigaaf kaartje in een schitterend kleurtje. Liefs, Marion

Miranda Slagboom-de Groot zei

Hij is prachtig Jolanda. Zulke mooie kleuren.
Groetjes Miranda

arjette zei

Wat een lief kaartje!!! Ik vind die magnolia doohickey zooooo mooi, ben er naarstig naar op zoek maar overal uitverkocht.... grrrr maar ik gá hem ook kopen LOL

gr. arjette.

Marianne zei

Heel mooi gedaan dit kaartje.
liefs, Marianne

Corrie zei

Een heel mooi kaartje Jolanda!!

Groetjes Corrie